A 12. KECSKEFŐZŐ FESZTIVÁL eredményes megrendezéséhez
mit biztosítanak a rendezők?
- számmal ellátott, kijelölt főzőhelyet
- a főzőhelyen védő alátéttálcát
- a főzőhelyek kialakításánál megfelelő védőtávolságot biztosítunk, ettől függetlenül kérjük a tűzrakás alapvető szabályait betartani!
- a főzéshez megfelelő mennyiségű, előkészített tűzifát
- főzőhelyenként 8-10 fő részére kijelölt étkezési helyet (padok, asztalok: ált. 3mx2m)
- 10 és 17 óra között színvonalas szórakoztató népzenei-néptáncos programot
- hulladéktárolókat
- folyamatos szemétszállítást
- WC használatot
- vízvételi lehetőséget
- igény szerint segítséget nyújtunk a kecskehús beszerzésében
Mit hozzanak a főzők?
- főzőhelyenként igény és egyéni recept szerinti kecske mennyiséget (javasolt mennyiség 5-12 kg)
- gázpalackot, gázrózsát
- hagymát, paprikát, fűszereket, az egyéni főzőszokások szerint köretet, kenyeret (javasolt a házikenyér)
- a köret gázpalackos megoldással is kivitelezhető
- vízvételhez 5-10 literes műanyagkannát, tányért, poharat, evőeszközt a vendégek számának megfelelően
- terítőt, asztali díszeket, gyertyákat stb. az asztalok otthonosabbá tételéhez
- esős idő esetére sátort
Arra kérjük, hogy családtagjaival, barátaival vagy cégével együtt varázsolja otthonossá kecskefőző helyét, a biztosított étkezőhelyet ugyanúgy, mint amikor otthon főz. Díszítse az asztalt virág, kerüljön elő pogácsa, rétes a szatyorból, kóstoltassa meg borát, pálinkáját főzőszomszédjával.